vit chokladmousse med hallon sås
detta recept är till 4 personer. vi börjar med moussen
vit choklad mousse
200 gram kesella 10%
2 dl vispgrädde
200 gram vit choklad'
vispa grädden och blanda i kesellan. smält den vita chokladen och vänd i blandningen.
portionera ut blandingen i martiniglas eller något annat glas som du/ni anser vara bra.
hallonsås
en påse frysta hallon
1-2 tsk florsocker
mixa hallonen med en stavmixet och smaka av med florsocker.
passera hallonen genom en fintrådig sil. häll såsen över moussen
och ställ i i kylen i minst 30 min innan servering

bilden är gjord på en dubbelsats och då blir det mäktigt
vit choklad mousse
200 gram kesella 10%
2 dl vispgrädde
200 gram vit choklad'
vispa grädden och blanda i kesellan. smält den vita chokladen och vänd i blandningen.
portionera ut blandingen i martiniglas eller något annat glas som du/ni anser vara bra.
hallonsås
en påse frysta hallon
1-2 tsk florsocker
mixa hallonen med en stavmixet och smaka av med florsocker.
passera hallonen genom en fintrådig sil. häll såsen över moussen
och ställ i i kylen i minst 30 min innan servering

bilden är gjord på en dubbelsats och då blir det mäktigt

Kommentarer
Trackback