en lugn och skön dag

idag har det varit en lugn dag och det är skönt det. på förmiddagen var vi iväg och träffa min svåger för vi skulle hjälpa honom köpa extra ljus till bilen det är ju så jävla mörkt när han åker till och från sitt jobb så dem ska vi sätta dit någon dag snart så då kommer det bild på dem.

vincent blev så glad av att få umgås med sin farbror/gudfar.



vincent och robert





mys




sen när vi kom hem blev det lunch vincent åt fläskkorv med potatis mos och till det hade han ärtor och morötter och rikard och jag åt kyckling soppa det är så himla gott kan leva på den soppan verkligen.

sen gick jag ner till pernilla en stund och snacka lite skit.

nu på kvällen sover vincent lite för han är så trött han har även badat lite men det kommer bilder på senare för dom är i rikards mobil...

nu håller jag på med maten till kvällen vincent fick samma som till lunch eftersom han matvägrar så då kör vi en enda maträtt som vi vet att han vill ha.

vi ska äta chicken nugget´s pommes och bearnaisesås sen blir det chips och mys kanske se nya beck "levande begravd".

återkommer senare med bilder från när prinsen badade


lunch och kväll är avklarad

bestämde oss till slut att köpa mat från ett ställe som heter Wahlbecks det var kanon gott jag tog dollar biff med pommes och BBQ sås gott gott dollarbiff är oxfilé.

rikard tog en 150*150g hamburgare med pommes mycket mat för billig peng

men det blev ingen mat nu på kvällen är för mätta tog lite te och macka i stället så tar vi kyckling soppan till lunch i morgon

och i morgon kommer även min äldsta bror hit och ska tvätta våra fönster tack så mycket.

har nu på kvällen varit hos pernilla med hennes dator som rikard lagat och installerat den och sen även hunnit titta på paradise hotel och tack och lov åkt JP ut fan hatar honom och hans jävla taktik snack och hans sätt och köra över andra på..

även tittat på human target den serien är helt underbar verkligen full fart i en timme det gillas.

plockat i ordning i vincent´s rum och bäddat rent i hans säng så han får sova i en ny bäddad säng när vi flyttar över honom till den från våran



nu väntar jag på att tvätten ska bli klar sen blir det att hänga upp den och sen sova....

medans tvätten blir klar ska jag se på CSI

natt natt





min dollar biff



BBQ sås



bearnaise sås



rikard´s hamburgare

litet inlägg sådär mitt på dagen

idag har jag varit iväg på lite olika ärenden sen åkte jag till rikard och vincent som var hos rikard´s morbror och satt där och lekte lite med vincent som är tröttare än tröttast..

nu är vi hemma och ska väl försöka äta lunch men vet ännu inte vad vi ska äta dock....

men det kommer vi väl på snart. ikväll blir det i alla fall kycklingsoppa (receptet finns här på bloggen)

efter det blir det våfflor tror jag för det är jag sugen på idag gott gott

försöka få vincent och sova nu går inte för han vägrar och han vägrar att leka med haha men men

kanske se en film i kväll nya beck "levande begravd" och hoppas rikard blir klar med pernillas dator ikväll så jag kan gå dit med den och hämta beck filmen...'

missa hells kitchen och paradise hotell igår lustigt nog men satt fast i mitt tv-spel rikard hade fixat CSI till vårat x-box tack hjärtat

försöker mig på bloglovin

försöker mig på blogglovin så får vi se hur detta går vet nada om det men men den som lever får se

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1222085/mammagudomlund?claim=vdj938atunv">Följ min blogg med bloglovin</a>

pysslat med vincent´s rum

idag har jagvarit på stan ed christina och lunchat blev en sallad på café mokka gott gott blanda egen med sallad, gurka, räkor, kyckling, rukkola majs, wokade nudlar och en apelsin klyfta gott gott faktiskt.

sen gick vi till skatteverket och hämta personbevis och sen till kunskapstorget och lämna in ansökan till att börja skolan igen i januari efter ett års mamma ledighet blir skönt att komma igång igen och få min examen.

sen när jag kom hem pysslade jag med vincent´s rum för christina köpte sex sycken små bamse tavlor till honom sen hade jag lite foto ramar att fixa och hänga upp och det blev kanon fint..



bamse tavlorna (10:- st på gallerix i gränden)



foto ram nummer ett



foto ramar två


sen nu på kvällen har jag haft mys med min underbara mini prins


lamp letande AB

tillbringade gårdagen med att åka omkring halva stan för att leta ny lampa till vardagsrummet.
först åkte vi till en second hand i hackefors som heter "Återvinningen" men där hittade vi vi ingen lampa dock fann vi mobil arm till vincent´s säng och bollar till vincent´s bollhav.







mammas prins inte glad



nu är han gladare





mobilarmen med mobilen upphängd (mobil från kolmården)

sen åkte vi till myrorna men hitta inget sen till öb hitta inget mer än toa papper fan hittar bara det jag inte söker efter suck. ringde till mamma och sa att det blir en sväng till ikea så mamma och pappa kom dit och mötte upp oss kanon kul underbart att se pappa ha en bra dag när han kommer ut lite.

vincent var så glad att få träffa mormor och morfar och det var morfar som skulle köra vagnen och ingen annan..



vincent med sin morfar





vincent är sin egen värld där bara han och morfar finns




men lampa hitta vi och 350:- fattigare med lampa och glödlampor hihi jippii

och snygg är den med



sen hade vi en väldigt väldigt trött kille på kvällen somna fort som bara den sen har han väl vaknat och försökt rymma men kom väl på att han var trött



mammas älskade prins älskar dig så himla mycket

vanlig måndag och handla ska det

i natt flög man upp ur sängen bokstavligen för det small bara till och hörde glas som gick sönder och vi trodde att det var charlie som vält ner ett glas från bordet så jag upp för att kolla så han var okej ser att charlie är helt oskyldig till smällen.

det som hände var att vår lampa i taket i vardagsrummet hade fallit till golvet med en jävla smäll och det var glas över allt och vincent vakna och var rädd och ja man sov inget vidare resten av natten direkt.

sen vid 8 på morgonen var det bara att hoppa i skorna och börja plocka glas och damsuga jippii fan och jag som älskade den lampan men tacka gud för att det inte hände på dagen när vincent kröp under den...


sen efter att det var klart och frukosten var intagen åkte vi till pappa och hämta lite saker jag glömde i lördags och sen till maxi och handla sen åkte vi hem...

sen kom daniel en sväng med en suprise och sen hade vi en lugn kväll för jag hade skallebang


Matlista V 43

Måndag: chicken thia wok

Tisdag: köttfärssås och spagetti

Onsdag: stuvade mackaroner och köttbullar

Torsdag: kyckling soppa och våfflor

Fredag: chicken nuggets med pommes och bearnaise sås

Lördag: kalops och kokt potatis

Söndag: gojs gojs gryta

söndag - till värna

idag har vi varit i värna och tagit det lugnt bytt till vinter däck på vår bil och på svärmors bil sen har rikard pysslat lite med våran bil och med robbans bil med.

sen åt vi lite mat blev köttgryta och potatis gott gott.

sen vart det fika med glass och te gott gott..

vincent har haft en kanon dag på landet med mycket bus och lek

lördag - tapas hos mamma och pappa

först var vi i berga hos sofia och lämnade vincent´s gamla bildbarn stol som hon skulle köpa.
sen åkte vi hem till mamma och pappa för där väntade tapas gott gott.

kom dit runt fem och bror min kom vid sex vi kom tidigare för att vincent skulle hinna leka lite innan det var dags att sova.

sen när kenna kom så började vi äta gott gott. var kyckling, bröd olika ostar, olika salami , skinka med färskost i och oliver och massa annat plus att mamma köpte hem en annan skinka till mig och rikard och gjorde en räkröra och sen hade mamma köpt mini baguetter till oss istället för vitlöksbrödet som dom hade.

sen hade mamma kylt ett vit vin till mig och kenna hade med sig två öl sorter som han skulle drick och jag smaka dem och lustigt nog funka dem och jag hatar annars öl så.. och mamma och pappa drack rödvin.

pappa hade inte en bra dag tyvärr han hade så himla ont och jag hatar att se honom ha så jävla ont men men det är en del av vardagen nu så lika bra att man vänjer sig tyvärr.

älskar min pappa så himla mycket men hatar att han har så ont

här kommer bilder från kvällen



mat





mitt vit vin



kenneths öl



och den mörka ölen med

supergratis.se

hej nu har jag blivit med medlem på en sida som heter supergratis.se

www.supergratis.se

där kan man samka poäng till en produkt som man själv valt. allt är gratis och faktiskt ganska kul finns glass checkar bio biljetter mobiler tv-spel och massa annat


god morgon

god morgon dagen kommer blir lugn idag kanske åka och lämna en bilstol som vi ska sälja och sen ska vi till mamma och pappa en sväng och äta tapas fast jag tänker inte äta det blää hatar det usch men vincent ska få leka med morfar, mormor och kenneth och lisa hade vi tänkt..

men innan det ska vi även sätta upp en hylla i sovrummet, sätta upp massa små tavlor i vincent´s rum och även sätta upp ett nyckelskåp i hallen.

middagen i dag bli wok med kyckling och red thai curry med kokosmjölk och nudlar

dumma internet att inte funka igår

blev ingen uppdatering i går då vårat internet lekte mongo men men nu är det igång igen.

vi var hos mamma och pappa en sväng igår hade mysigt vincent fick leka med både sin mormor och morfar och han var över lycklig.  han lyser upp pappas dag verkligen precis som alla barnbarn.

pappa hade en kanon dag igår och det värmde som bara den var så skönt att se honom som sitt vanliga jag. men vet att det kommer fler dagar när det är sämre och sen blir det bättre igen.

sen köpte vi helgmys på willy´s och sen åkte vi hem. jag gick ner till pernilla en sväng och snacka lite skit sen hem och käkade mat gott gott...

det var den dagen det...











god morgon

igår kväll kom snön men nu är den borta solen har torkat bort den tyvärr men men kommer ny snart hoppas jag. vincent vaknade runt sju sen hade vi mys i sängen till kl 8 innan vi gick upp och åt frukost.

nu har vi ätit frukost och diskat och vincent ligger och sover på rikard



sötnosar.

se vad dagen har att bjuda på. ska till mamma en sväng för hon ska hjälpa mig med en räkning sen blir det att handla fredags mys..

fler bilder från igår

vincent och kossan
vincent njuter

gårdagen på landet


glömde skriva i går så det kommer nu.

vi började med att åka till priso och möta rikards mamma och hämta vincent´s gamla bilstol som ska säljas. sen åkte vi ut mot sund. åkte genom skärblacka och det lukta värre än vad det brukar göra höll ju på att spy men men. när vi kom ut till robert byte rikard däck på sin brors bil och jag och robert gick en sväng med vincent i vagnen. sen var det dags för lunch för lille prinsen. vincent åt risotto med kyckling som han älskar.

när rikard var klar med bilen gick vi alla in i ladugården och hälsade på kossorna och vincent var som i himlen men han skrek inget utan bara tittade så att inte djuren blev skrämda.

vincent hade så roligt på bondgården idag...

på vägen hemn så beslutar vbi oss för att vi måste äta lunch tur att man har ett häfte från restaurang chansen så man får två för en så det blev donkan och vincents magen är skit igen så det blev att åka hem och äta.

sen var det familje mys resten av dagen för en annan håller ju på att bli sjuk.,. typiskt...


sover middag på pappas arm





farbror robert och hunden mickis



underbar höst bild



kossor


god morgon

god morgon. ar nu sovit i alla fall halva natten är så himla täppt i näsan.
vincent vakna vid sju och fick en ny blöja och sen mys i sängen med hela familjen.
kan det bli en bättre start på dagen.

snart frukost tajm sen åka och hämta vincent´s gamla bildbarns stol och kanske sälja den och sen runt lunch blir det att åka ut till roberts jobb på sund och byta däck på hans bil och vincent kan då titta på alla kor och andra djur.. kommer bilder senare om dagen

Matlista V 42

Måndag: korvstroganoff och ris

Tisdag: lasange

Onsdag: pannkakor

Torsdag: gulash soppa

Fredag: pepparbiff med hemmagjord klyftpotatis och pepparsås

Lördag: thai red chicken med nudlar

Söndag: till värna

pappa, handla, äta, sova, äta

idag har jag varit med micke en sväng på hans jobb. han kör buss i linköping och idag gick turen till lilla aska grifftegård.

efter det blev det en sväng hem till pappa. hade mammas symaskin som jag lämnade tillbaka. han blev så glad av att se vincent... hans barnbarn lyser verkligen upp hans dag alla barnbarn han har.

så idag satt vincent med sin morfar i fotöljen och pratade med varann,.

var jobbigt att se hur pappa försöker dölja hur ont han har dock var idag en av de bättre dagarna finns ju de dagar som är mycket värre men pappa är en kämpe och han komme3r kämpa till sista dagen det vet jag.

efter vi varit hos pappa åkte vi till maxi och handlade mat och fick även smaka på en wok med thai red curry , kyckling och nudlar och starkt var det med men gott.

sen när vi kom hem åt vi lunch blev chicken nuggets med pommes och sås till. och sen somnade jag eftersom jag tydligen håller på att bli sjuk så jag somna ett tag till och från och vaknade halv sju sen gjorde rikard pannkakor och jag tog mig ett bad för att få upp värmen.

vincent vaknade och fick även han bada med sin mamma och det är så roligt att plaska så mycket man bara kan...

nu har vi alla ätit mat vuxna åt pannkakor och vincent fick pasta köttbullar och majs och nu leker far och son i soffan...

i morgon ska vi ut till roberts jobb så rikard kan byta däck på hans bil ska bli kul att komma ut på bondgård så vincent få titta på kor...

resten av kvällen blir nu lugn har tittat på paradise hotel och nu ser jag grannfejden sen efterlyst sen hells kitchen och sen sängen



mammas hjärta


måste tipsa om två bloggar

den första jag vill tipsa om är jennys blogg hon är en underbar person och hennes blogg är blandad med tävlingar, foton och man får följa hennes vardag med hennes pojkvän som är riktigt bra på att fotografera och hennes liv som mamma till sin underbara dotter.

http://jennyhammarstrom.blogg.se/

sen måste jag lägga upp om en blogg jag blev tipsad om kan inte skriva nog om hur förbannad man blir socialen och allt och är detta det nya sverige vi ska ha

http://ibilen.blogg.se/

varit tvungen att smälta allt som hänt

för ett år sen fick vi veta att min pappa har cancer och skiten satt i lungan.
samtidigt stod jag där höggravid och skulle föda inom två månader och samtidigt se min pappa lida.
minns allt som om det vore igår när vi fick beskedet från lungmedicin att det var cancern.

jag hade praktik på ögonkliniken i linköping och den dagen pappa fick beskedet var jag med honom och mamma dit. så fick ledigt från ögon satt i en timme på lungmedicin och vänta på att mamma och pappa skulle komma ut från läkaren tiden stod stilla kändes det som.

men men till slut kom dom ut och det räckte med att jag såg på mamma så visste jag att det var det värsta man kunde tänka sig... ringde min sambo som kom och körde hem mamma och pappa medans jag gick tillbaka till min praktik. genade via kulverten och där nere passa jag på att att skrika allt jag hade och bröt ihop. min pappa har cancer fy fan och han är över 70 år, tillbaka på praktiken bröt jag samman igen och fick gå hem och vi beslutade även att jag skulle avbryta min praktik. så rikard hämta mig och jag fick komma hem och smälta allt som hänt...

nu började den långa vandringen med strålning och cellgifter se min pappa bara kräkas och knappt ha ork kvar at göra något från att ha varit den som alltid pysslat i trädgården eller mekat med bilar.

månaderna gick och jag födde en son och min pappa kom upp på förlossningen och jag blev så glad.
men redan några dagar senare var det dags igen med cellgifter och sista strålningen var veckan innan nyår. så pappa fick ha en "normal" nyår i alla fall.

i januari var han på kontroll på lungmedicin och vi fick veta att tumören i lungan var under kontroll och hade minskat i stl. och det fann troligtvis inte metastaser i magen på pappa som man trott från början.

men från januari till sept/okt har pappa riktigt ont i magen och läkarna tror att strålningen förstör tarmarna eller att det är en inflamation. först efter ett antal besök beslutar vår läkare på vårdcentralen att pappa ska upp på akuten. läkarna trodde att han hade inflamation i tarmsäckarna men nej då så var inte fallet. pappas har cancer i magen och i levern med.

FAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN HELVETES JÄVLA SKIT
inte en gång till orkar inte se min pappa lida en gång till så nu väntade vi på besök till lungmedicin igen och efter att han varit där kom den verkliga domen.

pppas cancenr i lungan hade spridit sig till magen och levern. och allt dem kan göra ar att bromsa cancern med cellgifter i tablettform och med kontroll varje månad.

usch allt är så jobbigt blir galen

så detta är mitt liv

förlovad småbarns mamma med en pappa som kämpar för sitt liv och en familj som faller isär

Matlista V 41

Måndag: Raggmunk och bacon

Tisdag: sjörövarfisk

Onsdag: bruna bönor och köttbullar / risgrynsgröt

Torsdag: kyckling soppa

Fredag: kycklingklubba, pommes och örtsås

Lördag: lasange

Söndag: korvstroganoff och ris

lördag

idag har vi varit i värna och gjort service på två av bilarna och sen var vi en sväng i åtvid för att köpa pizza.

var skönt att komma till landet och inte tänka på pappa.

träffade pernilla i åtvid med underbart inte sett henne på länge saknat henne som bara den

blir korta inlägg inte så sugen på att skriva

dagen efter helvetes dagen

igår fick vi då veta att pappa blivit sämre igen.. fan jävla helvetes skit också. men men bara ta en dag i taget nu och invänta lugnmedicin och alla tester.

vart och hälsat på pappa idag med. kenna var där med hans chef förstod att han inte är en tillgång på jobbet just nu.

hjälpte mamma med alla kvitton från ullstämma och sen fikade vi och ja jag hatar att se min pappa ha ont för då gråter jag och min pappa får inte se mig ledsen eller förstörd...

älskar dig pappa för evigt är du min hjälte














mys med morfar





måste ta konstiga kort med


11månader idag

idag blir vincent elva månader gud så konstigt det känns bara en månad kvar sen är han ett år nej fy inte bli stor var mammas bebis lite längre till.

vincent har idag haft 5 ddiarré blöjor och nhu får det vara nog. ringde till 1177 som vidare befodtra mig till vc som sa att vi kunde få komma i morgon eftermiddag på kontroll men jag ville ha en tid nu så vi åkte till akuten istället och hamnade på BAVA

ringer till mamma när vi sitter där uppe för att meddela vart vi är och gissa vad dom är också på akuten dom är där med pappa som har ont i magen fan två att oroa mig för min son och min pappa.

läkaren kom efter en timme och kollade lille vincent och fick ed oss provrör hem så vi kan ta avföringsprov på vincent.

efter BAVA gick vi ner till akuten för att titta till pappa.mamma sa då att läkarna misstänkte en inflamation i tarmsäckarna.


så vi åkte hem och käkade lite mat och vänta på att mamma skulle ringa och säga att dem fick åka hem för rikard ska köra hem dem.

kl tolv på natten ringer mamma och jag hör att något är åt helvetes jävla fel och japp så var det med, pappa har cancer i magen... fan helvetes jävla skit.. och veta att jag ska ringa min bror och berätta detta fy fan hatar detta tårarna bara föll utan stopp rikard åkte och körde hem mamma och pappa och jag försökte lugna ner mig och inse att jag måste sova. hem kom rikard och vi gick och lade oss...




tisdag 5e oktober

idag har jag varit med vincent på stan och träffa christina. rikard har varit hos sin morbror och hälsat på.  jag och christina gick till five tastes ch käkade. rikard var och tog stygnen från operationen idag med medans jag och vincent var hos simon.

och just det på förmiddagen var på på sound and style och fixade balanseringen av våra däck...


vincent och simon leker för fullt







handla

åkte och hämta simon vid 10 tiden och åkte ut till city gross för att handla massa mat..
vi handlade för ca 400 och det är helt ok för en vecka.

sen åkte vi hem och lämnade alla varorna och sen lämnade rikard mig hos simon.
hade en del saker att uträtta.

resten av dagen var kanon lugn



simon blir trött av att handla mat

Matlista V 40

Måndag: köttfärspaj

Tisdag: köttgryta och ris

Onsdag: stek, sås och kokt potatis

Torsdag: ärtsoppa/risgrynsgröt

Fredag: färsbiffar, klyftpotatis och tacosås

Lördag: Pizza

Söndag: panerad fisk,hollandaisesås och klyftpotatis

ullstämma idag igen

var en sväng till camilla idag igen för att fixa hjulen på cyklarna.
vincent passade även då på att leka på studsmattan igen... det var roligt tyckte han.

annars har söndagen varit kanon lugn... ska skriva matlista för nästa vecka och mysa med familjen



mammas hjärta










mammas lyckliga lilla skit



vincent mannen


rikard lagar cykel



gud vad man saknar detta området då...

overallen jag fynda i grebo

köpte denna för 30:-

Värna - Grebo

börjar dagen med vincents magen ingen förändring så han får en flaska och lite blåbär








idag ska rikard laga camillas bil i värna så han släpper mig och vincent i grebo hos pia och ellie.

hos camilla satt vincent mer än gärna på studsmattan och lekte med sin mamma



vi hade kanon roligt i grebo vincent tycker verkligen om pia och ellie dock är han rädd för deras hund rolf som är så himla söt.

pia och jag tog barnen i vagnarna och gick ner till grebo "centrum" på loppis och jag fyndade.



fyndade denna mattan + två andra saker jag ej har tagit bild på det kommer sen


efter loppisen gick vi tillbaka till pia och lämnade våra fynd och fortsatte på promenad efter båda miraklerna sov så bästa att passa på när dem sover hihi.

sen hem till pia och barnen åt mat ja vincent fick flaska som vanlig och en blöja till magen blev sämre och han kräktes även en gång

vid halv fem kom rikard och hämtade oss och vi åkte till värna och åt middag







mmm gott med grillat mee love it


ja måste ju lägga upp två bilder på vincent´s fina vintar skor med från polarn och pyret






oktober redan

då var det första oktober nu då. två månader kvar eller ja tre om man räknar med denna innan året är slut en måånad kvar tills min lilla kille blir ett år,,,,

idag hgar varit en okej dag varit på vc med lilleman då han har problem med magen bara diarre hela tiden så fick en tid till vc och han läkaren trodde det var en virus infektion så vincent ska bara äta ersättning hela helgen och se om han fortsätter med att ha diarré så detta kommer bli intressant

åkte till willy´s och handlade efter det och sen hem och jag gick min vanliga promenad

äpplemust

idaag for vi ut till värna runt tolv för att hämta massa äpplen sen bar det av ut till drättinge övra som ligger utanför rimfors och där lämnade vi äpplena för att göra äpplemust. det skulle ta 1,5 tim att musta äpplena så vi åkte in till rimforsa och hittade ett litet fik så dit gick vi och fördrev tiden lite innan det var dags att hämta musten.

kl 15:00 var vi tillbaka och hämtade musten 64liter blev det gott gott

sen åkte vi till värna och lämnade allt innan det var dags att åka hem.



i dag är det mycket på listan

börjar dagen med att försova oss.
vakna 08:20 och rikard skulle vara på medicinsk centrum 08:30 aj då rikard for iväg och jag ringde till dem och sa att han var på ingång så det var lugnt.

sen åkte rikard och köpte nya bromsskivor till bilen för de måste bytas efter det kom han hem och åt lunch med oss.

efter lunch åkte rikard och vincent till värna för att fixa bilen och umgås medans jag var hemma och städade ganska skönt faktiskt.

rikard och vincent kom hem vid sex tiden på kvällen strax efter det åkte jag till stan för att träffa mamma för vi skulle in på klubbkväll på makeup store underbart som alltid.

köpte en ny ansikts kräm och mammas köpte en massa annat och så fick vi en gåva efter som det nådde över 500:-

gåvan fick jag av mamma sen och det var ett nagellack, en mörk mörk mörk ögonskugga och en as snygg sminkväska som tidigare kostat 430:- tackar me like it.

efter det gick vi till hamlet och tog en dricka och snacka lite bara mamma och jag sen bar det av hem till mannen i mitt liv.

27e september

idag har vi varit hos pappa en sväng och hälsat på och efter det blev det en tur till maxi och handla hem maten till denna veckan

brukar inte hända mycket på måndagarna.

idag hade rikard och jag ett rejält bråk men efter ett par timmar pratade vi ut om det och allt har nu löst sig tack och lov för det

vet inte vad jag skulle göra utan rikard i mitt liv älskar honom så himla mycket

Matlista V 39

Måndag: pasta och köttfärssås

Tisdag: fiskpinnar, kokt potatis och vitvin sås

Onsdag: kött gryta och kokt potatis

Torsdag: till kenneth

Fredag: fläskfilé gryta med ris

Lördag: grilla i värna

Söndag: stek, kokt potatis och sås

BRÖLLOPS MÄSSAN

mötte mamma kl tio vid mässan. satt och prata lite innan de öppna. fick en goodie bag med massa erbjudanden och sånt. fick även en hårspray från redken, läppglans från face och smyckes rengöring från en guldsmed och hotellfrukost och massa sånt

massa utställare var där men mina favoriter var, systrarna grön, makeup store guldsmedjan, first hotell och restaurang viktor.

fick smaka på en soppa gjord på jordärtskocka med katarell och sidfläsk gott gott och sen även en dessert som var passionsfrukts pannacotta och den var så len och krämig och perfekt balans mellan sött och syrligt helt sjukt,

systrarna grön hade många fina buketter och bords buketter så där fick man lite tips,

occh en massa fina klänningar har en hel del bilder men lägger upp mina favoriter





strand tema



rock tema'



hela rock temat



brud följe kommer fyra bilder på detta









vinter tema





brud följe 2





underkläder








lyx tema





buketten från lyx temat

till mamma och pappa

på förmiddagen har vi inte gjort så mycket,
vi åkte hem till mamma och pappa på eftermiddagen och fikade lite och umgicks. och vincent fick leka med mormor och morfar som bara den. han njöt som bara den.

vincent smakade även på delicato boll vilket han gillade men det var första och sista gången med,...

sen fick han busa gärnet med sin morfar med och mormor och dricka äpple juice.

tagit en hel del kort med och mamma och jag planerade inför morgondagen då vi ska på bröllopsmässan vilket jag ser fram emot....

se vad man kan få för inspiration till sitt eget bröllop.

här kommer dagens bilder



någon fick tag i en d-boll



mumsar på



mm detta smakar gott



lek med morfar



mys mer morfar




min tvillingsjäl



trött bebis efter bus och lek hos mormor och morfar

glömde lägga in kort vi tog den 23e

 

lilla charlie

 

 

roligt att åka i gå vagnen

 

 

mammas älskade prins

 

 

psykologen

idag är dagen jag längtat efter i flera år men också den dagen jag är rädd för.
idag ska jag till psykologpartner och prata med en psykolog om min skräck för tandläkare

psykologen var kanon bra och sa att jag är behörig till kbt (kognitiv beteende terapi)

sen gick jag en sväng på stan med maria och lina. sen tog jag bussen till värna och busschauffören var kanon hade för lite pengar på resekortet men han lät mig åka med ändå och det var kanon snällt.

robert hämtade mig vid bussen så jag kunde överraska min man och son.

var i värna ett tag för rikard mekade bil.

sen bar det av hem och hade en mysig familjekväll



lekte lite med telen



solnedgång på vägen hem



taget i bilen....

möte på socialen

idag kom lille plutten äntligen hem från värna.. gud vad jag saknat honom.. rose-marie och håkn kom runt halv åtta på morgonen med honom.

hade lite familjemys och vincent var så glad att se sin pappa igen.. man såg hur hans ögon glittrade så fort han såg rikard.

vid två tiden tog vincent och jag bussen ner till stan för att möta mamma jag skulle på möte på soc ang min kontaktperson och mamma skulle då gå med vincent på stan en stund.

allt gick kanon med vincent och mamma han sov och sen vakna han och fick lite glass hehe

sen hem till mannen i mitt liv och kolla hur det var med honom..

middagen bestod av soppa


mammagudomlund

välkommen jag är en 28 tjej med två barn. nyligen separerad och försöker komma på fötter igen och hitta mig själv igen.

RSS 2.0