uppdatering 27/1-2010

hopp då har man varit hos läkaren idag. jag har öron inflamation på båda sidorna och bihåle inflamation, plus att man är förkyld med feber och nästäppa gud vad underbart det är att vara jag idag. hatar när det gör ont i öronen för de strålar ut i käken och i tänderna.
fått penecillin och sen tabbletter mot nästäppan med.

nu ska jag bädda ner mig och hålla mig varm och inte gå ut föräns fredag eftermiddag då vi ska till kyrkan och hämta nyckel till lokalen som vi ska hyra till dopet.

god natt alla och sov gott,,

älskar min vincent och min rikard

27/1-2010

vaknar idag av att halva ansiktet har domnat bortoch värker som fasiken i örat och har feber. mm underbart med vinter nej nu får den fan med ta slut.
misstänker att jag har bihåle inflamation och öron inflamation samtidigt. väntar på en tid till vårdcentralen.
idag ska vi även besikta bilen, veckohandla och hitta skor till dopet... kommer gå åt panodil idag om jag ska orka. sen när vi kommer hem är drt på med myskläderna och ner i soffan under ett tjockt täcke och gömma mig där tills helgen. hoppas bara inte vincent får min förkylning.

vi misstänker även att det är tänder på gång redan eftersom han är dålig i magen, dreglar som fan och har fått stenhårt tandkött och det var det inte innan plus att han biter på sina händer och gnuggar dem mot tandköttet så jag ska köpa en bitring till honom idag.

får skriva lite mera senare i kväll om hur dagen har gått nu ska jag se på tv och hoppas på att få komma till vårdcentralen och få penecillin

26/1-2010

idag har vi varit hos pappa och hälsat på och rikard har varit i garaget och kollat igenom bilen så det är klart till besiktningen i morogon. hitta ett litet rosthål får se vad dem säger om det.
vincent och hans morfar lekte som bara den ungen satt och flina och skratta i 45 minuter
jag passa på att ta en tupplur i fotöljen lite då och då inte sovit bra i natt varit så förbannat täppt i snoken börjar väl bli sjhuk lagom till dopet jippi.. men men jag komemr efter imorgon hålla mig inne tills lördag så jag är frisk när folket från danmark kommer hit och sen är dopet på söndag och efter det har jag tid att vara sjuk inte innan.
idag kom även daniel hit efter jobbet och åt middag med oss så jag fick göra ändring i matlistan blev inte fisk som jag skrivit utan idag blev det kyckling, pommes och örtsås.
har nu tagit ett varmt bad och ska krypa ner under en filt i soffan och dricka te och tycka synd om mig själv i fem min,,,, vincent sover på en stor kudde i soffan:)

natti natti alla

<3 rikard och vincent <3

25/1-2010

idag har vi varit i tornby och letat skor till mig som jag kan ha på dopet hitta inte ett enda par som var snygga i min stl suck... ska kolla onsdag igen på stan efter att vi handlat. kan inte gå i gympa skor direkt.,
sen var vi ¨på biltema och köpte lite saker för rikards present kort där.

sen åkte vi hem och tog det lugnt bara och njöt av kbällen och myste som bara den

kommande veckas matlista

då har man lyckats knaprat ihop en matlist för nästa vecka med både lunch och middag. ska handla på onsdag så blir lite från frysen innan dess och så här ser matlistan ut:

måndag:

lunch: toast
middag: köttnullar och potatismos

tisdag:

lunch: kycklingkorv och mos
middag: piskpinnar, spenat och potatis

onsdag:

lunch: tortellinigratäng med hollandaise sås
middag: korvstroganoff och ris

torsdag:

lunch: raggmunk och bacon
middag: gulash soppa och smörgås

fredag:

lunch: yogurt/kräm
middag: kycklingburgare med bröd och pommes

lördag:

lunch: varma koppen och smörgås
middag: Lasange och grönsallad

söndag:

lunch: yogurt och smörgås
middag: rester från veckan som gått

23/1-2010

fortsättning på vad som hänt mer idag då..

var ju som sagt på bio och såg göta kanal 3 och vilken klockren film verkligen. den kan jag starkt rekomender hur rolig som helst. och även fast magnus samuelssons roll var liten var den helt underbar att se.
var inte så många i salongen typ 15pers men inte så många som går på bio 12,30 en lördag kanske hihi....

när vi kom hem var min lille prins ledsen för han var superhungrig.

sen har vi slappat och sett film på tv och så.

nu har jag badat med vincent så både han och jag är rena och fina han hade så roligt han låg och sparka och skratta som bara den så roligt att de när han känner igen en och man får jordens leende och sen ligger han och pratar som bara den...

nu ligger han i sin babysitter och sparkar och bråkar med den rosa flodhästen och sen flörtar han med den grå flodhästen.. riktig roligt att se.. samtidigt som han äter upp sina händer och försöker prata samtidigt gås inte bra det där...

niu ska vi sätta oss och ta det lugnt vincent leker, rikard spelar x-box och ag ska spela CSI tror jag...

hörs i morgon puss puss på er

23/1-2010

idag vakna man kl 07,00 och vincent var hungrig så jag gick upp och gjorde en flaska åt honom som han åt med stor aptit mumsit.
sen ville han ju inte somna om då så då gick vi upp så pappa fick sova lite det behöver han.
vincent lekte i sin babysitter och jag kolla runt på digitalboxen efter något roligt att titta på. halv nio började superzebran så den låg vincent och jag och tittade på. den var rolig och igår tittade vi på bolt och den var ju helt underbar....
idag kommer svärmor och svärfar in till oss och ska vara barnvakt. dom kommer vid 11,30 skulle jag tro och hoppas. rikard och jag ska på bio ska bli så underbart vi ska gå och se göta kanal 3 eller som rikard säger götas anal.

resten av dagen blir lugn och harmonisk ska bara njuta av att det är helg och mysa med min underbara familj.

älskar dig rikard och mamma älskar dg vincent nu och för alltid

pappa och vincent kl 06,00 på morgonen

22/1-2010

idag har varit en väldigt underbar dag om jag får säga det själv. börja med att jag gick igenom alla vincent´s kläder och inser att allt han har är för litet eller alldeles för stort.
och inga pengar har man till kläder heller. suck så trött man blir men men prata av mig på fl och då kom en ängel nersänd från himlen lilla ewa skriver och säger att hon har två kassar med kläder i vincent stl och att hon skulle komma över med dem. blev så lycklig och en annan mamma som jag ska träffa har en overall till vincent man blir så lycklig av alla dessa underbara snälla och givmild mammor och människor som finns i denna värld.
har nu på kvällen lagt ner alla de nya kläderna i lådor i byrån och innan hade han en och en halv låda med kläder och nu har han tre stycken proppfulla lådor med kläder. en med tröjor och bodisar, en med bara byxor och en med pyjamaser, strumpos och munkjackor.
har aldrig sett så mycket barnkläder innan.

Senare fram mot sen eftermiddag tog vi en promenad upp till coop extra och köpte lite mjölk och sånt och sen gick vi hem och på vägen hälsa vi på hanna som fick se min lille prins.

sen har vi bara tagit det lugnt resten av kvällen ätit lite mat och tittat på tv. och snart är det dags för lille mannen här att äta mat och sen ska familjen gudomlund-gustavsson försöka sova lite.

i morgon ska rikard och jag på bio kl 12,30 och se göta kanal 3 eller som rikard säger götas anal

puss och kram till er alla.....

älskar min vincent och min rikard



angånde min matlista

tyvärr har man haft mycket i skallen inte hunnit skriva in vår vecko matlista här ännu ,men här kommer den i alla fall.

måndag: stekt fick, kokt potatis och gräddkokt spenat
tisdag: lasange och stor grönsallad till
onsdag: pannkakor
torsdag: kyckling tacos
fredag: bea sås toppad potatos och köttfärs gratäng
lördag: stekt kycklingkorv med bröd och tillbehör
söndag: rester

listan för nästa vecka kommer på måndag den 25e

21/1-2010

idag kom farmor och farfar hit på besök och hade kolatåtrta med sig till fika mums tack så mycket.
vincent hade så roligt aå han låg och skratta i deras famn och gjorde miner och hade sig.
farmor fick med sig några kort som jag framkallat så du får dom lite att göra i kväll..

jag har satt in mina i ett album så länge...

efter att dem varit här bar det av till maxi där vi skulle möta micke och cicci och deras son kevin de hade en present till vincent.

presenten bestod av detta : en matskål, sked, nappflaska och  haklapp där det står lilla grodan och ja han är ju min groda så det var ju helt kanon.

vi handlade även lite mat tills idag och så lite blöjer och ja sånt som man inte hade hemma...

har även tvättstugan idag och den tar rikard tack så mycket. jag ska laga mat sen blir sen mat för vi åt sen lunch...

20/1-2010

idag ska jag och vincent till kenneth och lisa på eftermiddagen. pappa kommer och hämtar osds för rikard är hemma och är sjuk. firade tindras födelsedag idag men hpon fyller år i morgon hela 4år redan usch så fort tiden går mins när de låg på bb och hon bara var några timmar gammal jag var en stolt nybliven faster då och nu är hon stora tjejen och är 4år

19/1-2010

mycket lugn dag. var hos kenneth och låämnade två stora kartonger barbie som jag lekte med som liten det skulle tindra få när hon fyller på torsdag.

annars bara varit hemma och vilat

18/1-2010

idag har jag varit hos maria och hennes son fille. rikard släppte av mig och vincent där så vi fick umgås lite. rikard åkte till sin morbror åke och klippte håret på honom och umgicks lite.
maria bjöd på lunch blev spagetti och köttfärssås mumsit tack så mycket. sen satt vi och snacka lte och så. vi fick en madrass av henne till vincent´s spjälsäng och det tackar vi väldigt mycket för.

rikard hämtade mig sen och när vi kom hem tog vi det lugnt och myste lite....

10/1-2010

idag har vi varit i jönköping med mamma och pappa och ätit mat på jensen´s

jag och pappa åt oxfilé och mamma och rikard åt new york strip.. sen åt vi efterrätt med musig och vincent var så duktig inget skrikande elelr något, sov dit och hem som en stor pojke,,,

middagen var vår gemensamma madelgåva från i julas....

det var den dagen det...

ciao

7/1-2010

GRATTIS MIN ÄLSKLING PÅ DIN FÖDELSEDAG

firas med äggröra och bacon, macka och te på morgonen hihi

sen bar det av för mig och vincent till bvc och för rikard till värna skulle hjälpa sina föräldrar lite med en sak i stan.

efter att han släppt dem på stan hämta han oss och vi åkte till china thai i ryd och käka buffé musigt värre

sen bar det av till värna där jag gjorde sverige tårta och rikard fick kläder till dopet i present.. och av mig och vincent fick han trimmningen till bilen för några dagar sen och ett par nya gympa skor as snygga

sen åkte vi till mina föräldrar och fikade och sen hem och åt mat...

dags att sova..

älskar mina pojkar

5/1-2010

idag har vi varit i  örebro. trimmat bilen lite., har nu 260 h istället för bara 200 hihi och bensinförbrukningen minskar vid trimning med.,

vincent var så duktig så och sov hela vägen dit och hem mammas fina pojke.

var hemma igen vid åtta och åt middag och hade det allmänt mysigt

om två dagar är det rikard´s födelsedag

1/1-2010

ojojoj nu ska man lära sig sluta skriva 09 hela tiden kommer blir konstigt

idag blir det inte många knop gjorda ska bara vara hemma och mysa hela familjen.
orkar inte än göra mat idag blir pizza från åizzaonline så lat är jag idag hihi

god fortsättning allihopa

här är vi lilla familjen gudomlund-gustavsson

här är vi nyvakna allihopa och myser i stora sängen på morgonen

nyårs afton 2009

idag ska vi till mamma och pappa och fira nyår. blir tre rätters middag som mamma fixar mums..

förrätt: olika småplock så som mini pajer och liknande plus en drink

varmrätt: oxfilé, klyftpotatis, bearnaisesås och även madeira sås om man ville ha det.

efterrätt: glassbuffé med olika sorters sorbe och vanlig glss, såser och tillbehör

åkte dit till kl sex på kvällen och vincent var så söt sov nästan igenom hela nyår.

han sov vid 12 slaget så rikard och jag gick ut och kolla på fyverkarierna och vincent var inne hos mamma och pappa.

pappa började bli lite dålig på kvällen eftersom han hade fått cellgifter den 29.e så..


2009 har varit ett mycket konstigt år.
jag blev gravid och födde en underbar son min älskade lilla vincent

när jag var i 7.e-8.e månaden får vi veta att min pappa har cancer och hela min värld vändes upp och ner jag kunde inte förstå att det var sant. lovade mig själv, pappa och min lilla familj och ofödde son att aldrig någonsin i hela mitt liv någonsin röra en ciggarett igen.

har alltid haft min pappa uppe på en pedistal och han har alltid varit odödlig i mina ögon och sen när man fick beskedet om cancer som 'även spridit sig vidare i hans kropp var man tvungen att inse att även han är dödlig precis som oss andra. jag vill inte förlora min pappa jag vill ha honom föralltid.

ingen medicin är lika bra som barnbarnen man ser verkligen glädjen i hans ögon alla är hans ögonstenar och dom älskar honom lika mycket.

hoppas att 2010 kommer bli ett bättre år för pappa så han slipper må så illa som ahn gjort nu på slutet av 09.

2010 kommer med nya äventyr och utmaningar och när vi minst anar det är även det året slut.

mammagudomlund

välkommen jag är en 28 tjej med två barn. nyligen separerad och försöker komma på fötter igen och hitta mig själv igen.

RSS 2.0