jag saknar dig

jag kan inte fatta vart tiden tar vägen. hur kan det redan ha gått 4 år?
jag minns det som om det var igår som du somnade in. i morgon är det 4 år sen jag förlorade en del  av vem jag är. jag saknar dina dåliga skämt, jag saknar ditt leende och jag saknar att bara sitta bredvid dig och se på formel1 eller allt vi satt och såg på discovery. 
 
vincent frågar om dig massor och jag berättar med glädje vem du var men det är svårt att inte gråta vill inte att min son ska se mig ledsen.
 
är så glad att jag hann ta massor med kort och filma en massa när du myser med vincent.
men det gör fruktansvärt ont att höra din röst för det känns somom du sitter brevid mig just då.
 
du har alltid varit min hjälte, du gnällde sällan om något du var en kämpe in i det sista och det var en mardröm för oss alla att se dig lida och se dig med de extrema smärtora du hade på slutet.
 
min älskade pappa, jag önskar verkligen att du fanns kvar hos oss och fick njuta av alla dina barnbarn som verkligen avgudade dig. 
 
JAG ÄLSKAR DIG PAPPA.
 
vi ses i nangijala

Nytt år, nytt liv, nya äventyr, nya blad att skriva i livets bok.

Då är det nya året här. Haft fullt ös första veckan på.året. 

den andra januari åkte jag på kryssning till Helsingfors med min mamma för att få lite avkoppling. Hade en underbar resa med mamma. Första kvällen åt vi buffén ombord det var ingen dunder höjdare men funkade iaf. Jag åt mest vårrullar , nötter,  rotfrukter och sås och sen lite efterrätt hittade lite smått o gott på buffén där. 

Senare på kvällen såg vi showen ombord sen var det dags att sova. 

Nästa dag gick mamma i land i Helsingfors men jag var kvar ombord då jag hade problem med nacken och knät så jag passa på att sova lite extra. 

Sen hade vi en lugn dag om bord. Åt underbar God mat på kvällen. En ryggbiff black and White med rotfrukter och pommes.  

Sen en efterrätt som var en choklad tartlett med chokladkräm seg maräng och mangosås Mmm så gott.. sen tog vi glas vin i vinbaren.  Sen var det dags att handla lite så det var klart .. 

tog en tidig kväll så man var pigg på morgonen. 

Blev champagne frukost och gud så gott det var. Sen packa vi sista i väskan och sen var kryssningen över för denna gången .. 

tack mamma för en underbar resa.







mammagudomlund

välkommen jag är en 28 tjej med två barn. nyligen separerad och försöker komma på fötter igen och hitta mig själv igen.

RSS 2.0