blev visst ett par dagar utan text

har varit på olika besöka på förlossningen då den bm och den läkare jag besöker oftast är där och arbetar så har varit där två gånger denna vecka. läkar undersökningen visar att han inte är redo att komma ut än jobbigt vill ju ha min lilla pojke i min famn nu ju...

har varit hos mamma och pappa i torsdags och hjälpte mamma med hennes nya data och åt middag hon bjöd på köttgryta gjord på biff och sen potatis till det. var jätte mysigt.

igår tog vi det mest lugnt var på net on net och kolla lite hitta lite små saker som man alltid gör när man är iväg och kollar runt. köpte även en ny mobil till mamma som är bättre än den hon hade som snart är 10 år gammal eller nått....

i onsdags var vi barnvakt till brorsans minsta eftersom han och tjejen var på wiskey provning med mamma blev ganska sent tyvärr men men shit happends..


idag har vi bara tagit det lugnt jag har sånna förvärkar så jag blir tokig. varit en sväng är på sen eftermiddagen till mamma och pappa och lämna pengar till pappa eftersom jag sålt saker åt honom på blocket och sen lämnade vi mobilen till mamma och fixa lite med datan. sen åkte vi och handla lite mys och nu ska vi snart äta. idag serveras fläskfilé wok med stekta nudlar till. och till kvällen är det mys med lite godis, chips, dricka och tv och men tjockis mage i rikards famn.....

undrar om man glömt skriva något?? hmm nej tror inte det.. hörs i morgon igen

puss och kram...

älskar dig rikard och mamma älskar dig vincent kom ut ur magen nu.....

fara och flänga

vakna som vanligt vid åtta att crendo tappar allt de har i trappen eftersom det håller på hos grannen men men de är ju inte så smarta så får väl inte ha för höga förväntningar på dem. kl elva var vi hos barnmorskan och mätte lite värden och sånt och allt såg kanon ut och det är skönt det.
sen var det dags att vaccineras mot grisinfluensan gick på två röda sekunder kändes inte äns och rikard blev med vaccinerad på kvinnohälsan det var snällt slapp vi åka till VC eftersom han tillhör riskgruppen han med. sen bar det av till italiano och åt varsin poker pizza mums. efter det var det dags för oss att åka till förlossningen hade tid kl 14.00 där skulle träffa en BM som skulle visa oss runt på förlossningen och hon svara på lite frågor som man hade och kom med en hel del bra tips. sen bar det av till västra vägen för att byta ut gaspatronen till vår soda steam så det är klart det med. sen åkte vi hem och har sen dess tagit det lugnt. ätit lite mat blev fisk i citron och basilika sås med kokt potatis till. sen har jag gjort chokladbollar till i kväll.
ska se lite tv i kväll har några serier som vi följer:
20,00: NCIS
21,00: deperata hemmafruar
22,00: dödlig fågst
efter detta är jag helt slut och då blir det sängen och sen upp i morgon för då är det en ny dag med nya möten och ärenden som man ska göra.
Älskar mina två boys min underbara fästman och sambo Rikard och lille mannen i magen Vincent

Dags för mig att ge mig in i Blogg djungeln

trodde aldrig att jag skulle hamna här sitta och blogga om mitt liv och mina dagar men men man kan ha fel.
räknar ner till förlossningen nu är ju beräknad till den 17:e november 2009 och har haft kraftiga förvärkar länge nu vilket är bra för det underlättar vid förlossningen har jag fått veta av barnmorskan. även hunnit med att vara nära en förlossning för ett par veckor sen men läkaren lyckades stoppa det vilket är otroligt skönt.
Idag måndag händer inte mycket ska snart ställa mig och diska lite hade jag tänkt och min underbara fästman/sambo Rikard ska ta och tvätta. sen blir det att handla lite och om jag har tid och lust kanske jag tar mig ner till kvinnohälsan och tar min spruta mot svininfluensan men annars kanske jag gör det i morgon när jag ändå har tid hos barnmorskan.
Längtar efter min lilla Vincent nu vi har ju redan bestämt vad han ska heta fick veta tidigt i graviditeten att det är en pojke som ligger och sparkar och boxar sönder min mage. Då vi fått veta ett år tidigare fått veta att jag inte kunde bli gravid och sen lyckades ändå valde vi namnet Vincent efter som Vincent betyder "den segrande"
ja det var väl det för nu i alla fall skriver mera i kväll om något nytt inträffar

mammagudomlund

välkommen jag är en 28 tjej med två barn. nyligen separerad och försöker komma på fötter igen och hitta mig själv igen.

RSS 2.0