detta med att hinna allt

jag kommer fan bli idiot snart eller ja värre i alla fall. 
jag vet i fan hur jag ska lyckas få tiden att räcka till hela tiden. 
har konstanta möten och tider att hålla och till det ska jag lägga tid till att umgås med vänner och packa kartonger med mina saker i lägenheten i ljungsbro med.. och tiden jag har är inte mycket, för är ute i ljungsbro kl 8 på morgonen och ska då äta frukost sen fixa i ordning mig hinna packa nått för att sedan åka till stan på möten eller liknande och sen är det dags att åka hem till överum igen.. 
 
hatar att behöva boka om tider med vännerna men jag har turen att jag har så jävla underbara vänner som förstår att mitt liv är ett enda stort kaos just nu och att jag verkligen försöker hinna med dem med. 
 
rese tiden mellan ljungsbro o de olika möterna är en tim in o en tim tillbaka så bara där förlorar jag två timmar dagligen om jag kunde brukat på bättre saker men men
 
jag längtar verkligen tills jag får egen lägenhet så man kan börja få tid till allt igen men den dagen kommer snart hoppas jag verkligen,
 
i morgon väntar smärtsamma undersökningar på gyn jippi eller inte fy fan hatar det men måste då jag har problem efter min operation jag gjorde 2013.
 
så hoppas att det kan börja hända något snart på den fronten med är trött på alla de smärtorna det ger mig. 
 
sen är det tors och fredag och då är det terapi denna veckan sen är veckan slut som vanligt .. hinner fan inte ens en tredjedel av det jag ska men men vad fan ska man göra bara ta det man man hinner och sen får man försöka hinna med det övriga i de små luckorna man får,, 
 
men nu ska jag packa väskan inför i morgon för rikard ska ha tillbaka datan sp jag kommer väl få blogga via mobilen vilket inte är så roligt då det laggar konstant så blir det tyst vet ni varför.. sen får vi se hur resten av veckan yttrar sig är van nu vid att alla planer kastas om totalt.. 
 
kul att se med att så många läser men tråkigt att inte en enda av er skriver någon kommentar skulle vara kul och veta vilka av er som läser det jag skriver..
 
nej nu måste jag sluta. pussar och kramar
 

en dag i staden

japp då var det måndag igen opch det var dags att åka upp till staden.. åkte hem till mamma frör det skulle komma och mäta värmen och mamma hatar att ha okända människor där när hon inte är hemma så jag satt där hela dagen.
 
passade på att söka lite jobb när man ändå satt med hennes dator. 
 
 
sen hade mamma fixat lunch och fika till mig så då var den dagen räddad med. 
 
sen vart kl 15 och det var dags att böröja färden emot resecentrum och sen ut till tornby och invänta att lasse slutade jobbet.
 
även om jag var tidig jade jag sällskap av sonny, ceder, linus, magnus och timpah så man känner sig inte ensam i alla fall och det äär ju tur det.. hekt underbara människor man fått som vänner där,
 
sen var det dags att åka hem till boda igen.. 
 
sovit som en jävla kratta den här helgen natten lördag till söndag somnade jag kl 05 och vakna 12,30 och natten till idag somna jag 02,30 och vakna 05,30 usch vad pigg man känner sig. 
 
i morgon har jag ingen gruppterapi heller såå får se vad man hittar på i morgon kanske blir att packa en del kartonger i lägenheten kanske blir att ta en kaffe med några vänner vi får se när den dagen kommer, 
 
nehe om man kanske skulle ta och sätta sig med sin externa hårdisk och börja rensa bland bilder vilka som är mina och vilka som är rikards och vilka som ska kopieras så vi får varsina kopior på dem.
 
kommer ju ta ett tag att fixa det är ju bara ca 10,000 bilder att gå igenom och ca 40+ mappar med att gå igenom sen ska jag kopiera alla de filmer och och musik som jag vill ha poch ja det är ett jäkla jobb men får ta lite varje dag så ska det nog gå snabbare än vad man tror .. 
 
 
det var det för denna gången får se när nästa blir inte alltid jag har datan och orkar inte alltid blogga via mobilen men ja vi får se hur jag löser det
 
xoxo madeleine

många tankar och många känslor.

sen jag skrev sist har det varit många tankar och känslor som farit runt inom mig som jag har varit tvungen att fokusera på.
 
min terapi går kanon både den i grupp och den enskilda terapin går bra just nu faktiskt, dock river de upp gamla infekterade sår som jag har gömt undan under alla åren.
 
sen har denna veckan varit tuff med då jag tänkt mycket på min pappa med om allt som hände från den dagen när jag med uppe hos onokologen och såg mammas ansikte efter att de varit inne hos läkaren
tills den dagen pappa somnade in.
varit jävligt jobbigt men har bearbetat det ganska rejält nu. i natt satte jag mig och skrev i mitt block då jag ej kunde sova på grund av alla tankar som for omkring inom mig. 
 
så efter tre timmar med tårar och tankar och lite skrivande kändes det som att jag precis bestigit ett mega stort berg.  känns som en befrielse som att det där mörka jag inte velat ta tag i det känns som jag äntligen jag börja berarbeta klart och kunna gå upp till pappas grav och för en gångs skull kunna säga farväl till pappa och släppa taget.
 
jag kommer alltid att älska dig pappa men nu är det dags att jag går vidare med mitt liv. det är dags att jag vågar säga att du aldrig kommer hem igen. 
 
saknar dig så otroligt varje dag saknar att kunna prata om allt och be om hjälp med allt. saknar ditt skratt, dina dumma kommentarer och as dåliga skämt, jag saknar glimten i dina ögon och alla dumma bus du kunde hitta på. 
 
mest av allt saknar jag alla stunder vi kolla på discovery och F1 du lärde mig så himla mycket men jag hade mer att lära men du hann aldrig läraa mig alla saker så nu får jag försöka lära mig dem endå ensam utan dig. 
 
puss och kram alla där ute
 

många tankar och många känslor.

 

en dag som var helt jävla underbar men sen ja,,,

heft en sån dr underbar dag myst med mina älskade änglar och bara njutit av att vara mina älskade barn.. haft bland annat min underbara dotter sovande på mitt bröst och jag njuter verkligen av de gångerna det händer..
 
 
sen åkte jag till scan och väntade på lasse innan det var dags att åka hem.. 
 
vart ett stopp på parekeringen och babbla med lite folk. 
 
 
sen blev det ett stopp i åtvid fixat ner priset på en bil till boda så vi fixade det sen bär det av hem.. 
 
ätit lite och nu sitter man här och lyssnar på depp musik och bara känner sig förlorad igen,.. 
 
trodde verkligen att detta skulle vara min dag en dg jag bara känner mig glad och lycklig men tyvärr ville sig livet annorlunda
 
 
 
 
 

mammagudomlund

välkommen jag är en 28 tjej med två barn. nyligen separerad och försöker komma på fötter igen och hitta mig själv igen.

RSS 2.0