vit chokladmousse med hallon sås

detta recept är till 4 personer. vi börjar med moussen

vit choklad mousse


200 gram kesella 10%
2 dl vispgrädde
200 gram vit choklad'

vispa grädden och blanda i kesellan. smält den vita chokladen och vänd i blandningen.
portionera ut blandingen i martiniglas eller något annat glas som du/ni anser vara bra.


hallonsås

en påse frysta hallon
1-2 tsk florsocker

mixa hallonen med en stavmixet och smaka av med florsocker.
passera hallonen genom en fintrådig sil. häll såsen över moussen
och ställ i i kylen i minst 30 min innan servering



bilden är gjord på en dubbelsats och då blir det mäktigt



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mammagudomlund

välkommen jag är en 28 tjej med två barn. nyligen separerad och försöker komma på fötter igen och hitta mig själv igen.

RSS 2.0