3e september mamma 60 år

Börjar dagen med frukost och gör oss i ordning packar med oss vincent´s finkläder, sen beger vi oss ut och leta present till mamma och det blev en digital fotoram och det är ju en rolig och bra sak.




Sen åkte vi till mjölby tog en glass på donken innan vi hämtade Emma. Och åkte tillbaka till linköping igen.







Sen blev det middag hemma hos mamma bara närmaste familjen var där... bröderna och deras barn och kennas tjej var där med.








Vi åt en lättare tre rätters och det var ju så gott....


Förrätten intogs på altanen och var olika snittar med lax och äggstanning, räkor och ägg, skinka och äggstanning, melon inlindad i skinka och sen var det frikadeller och gurka till det serverades champange och alkoholfritt...






Varmätten var kalvfiklé oscar mmm gott och till det var det grön sparris, hummer, kulpotatis och sen hade vi tre sorters sås det var gräddsås, murkelsås och bearnaisesås och sen var det grönsallad.







Efterrätten var diverse olika glassar och till det hade vi hemmagjord kolasås, hemmagjord chokladsås och hemmagjord passionsfruktsås lite kex och så sen hade vi lite chips och godis till barnen.


Vid åtta tiden åkte vi mot mjölby med tanke på att vincent skulle sova och vi skulle hem med emma med. .... haft en underbar kväll med mamma... stort grattis på 60års dagen.

lite random kort


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mammagudomlund

välkommen jag är en 28 tjej med två barn. nyligen separerad och försöker komma på fötter igen och hitta mig själv igen.

RSS 2.0