tävling



då så tänkte lotta ut lite hårvård.
två olika

det ända ni behöver göra för att tävla är att kommentera och berätta varför du ska vinna

så det kommer finns två vinnare. tävlingen avslutas fredag nästa vecka den 23/3


lycka till

här nedan sser ni vad ni tävlar om


curl booster


HYPE by Mood Curl Booster är en skyddande och formande gel som gör att du kan definiera, förstärka och kontrollera dina lockar för ett fylligt och lockigt hår. Vårt unika Triple Action Protection System skyddar ditt hår mot värme och UV-strålar samtidigt som färg och glans bevaras. Användning: Fördela produkten i hela håret, bearbeta från hårbotten och hela vägen ut i topparna. Forma, skulptera och lyft håret till önskad look med hjälp av fingrarna eller föna med diffuser för att förstärka lockarna.





heat protection

HYPE by Mood heat protection för dig som vill skydda ditt hår med en dos värmeskydd för att skona håret från värmens uttorkande effekt. Ger ditt hår ett ordentligt skydd mot slitage från värmeverktyg. Ger även stadga och vacker glans. Vårt unika Triple Action Protection System skyddar ditt hår mot värme och UV-strålar samtidigt som färg och glans bevaras. Användning: Spraya med ett avstånd på 15- 20 cm i handdukstorkat eller torrt hår. För att maximera skyddet och få mer stadga och glans, spraya en gång till när håret är torrt, innan du använder




Kommentarer
Tessan

Curl bosster vill jag gärna vinna för det kan vara bra för mitt hår. Har så platt och tunnt hår så det vore kul att kunna göra det lite mer fylligt.

2012-03-16 @ 16:38:50
URL: http://eliasmamma.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mammagudomlund

välkommen jag är en 28 tjej med två barn. nyligen separerad och försöker komma på fötter igen och hitta mig själv igen.

RSS 2.0